8 Ekim 2008 Çarşamba

Top 20: En iyi ekran koruyucuları

Bikinili kızlar, temalar ve oyun kahramanları. Manzaralar ve özel efektler. Bilgisayarınız boş kaldığında ekranında hangisinin görünmesini istersiniz? CHIP Download en iyi ekran koruyucularını özel bir dosyada topladı!



Özel dosya: En iyi ekran koruyucuları

LCD ekranların kullanılmadığı, tüplü monitörlerin zamanında ekran koruyucuları çok ulvi bir amaca hizmet ediyorlardı. Uzun süre açık kalan ekranların eskimesini engelliyorlardı. O zamanlarda ekran koruyucusu üreten bir çok firma ve programcı vardı. Artık her yerde LCD ekran var ve ekran koruyucuları çok da gerekli değil. Ama yine de oralarda bir yerlerde bilgisayarları boş kaldığında ekranında güzel görüntüler çıkmasını isteyen birileri olmalı, çünkü hala ekran koruyucuları üretiliyor.


CHIP Download sizin için en çok beğenilen ekran koruyucularını içeren özel bir dosya hazırladı. Eğer hala ekran koruyucusu kullanıyor ve Windows'un sıkıcı logosundan bıktıysanız bu özel dosyaya mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.

Özel dosya: En iyi ekran koruyucuları

Download.CHIP.eu bu tanıtım yazısı ile ilgili sorumluluk kabul etmemektedir. Kullanacağınız yazılımları yasal çerçeve içerisinde kullanmaya özen gösteriniz. Bunun dışındaki hiç bir kullanım tarzı Download.CHIP.eu tarafından hiç bir şekilde desteklenmemektedir.