19 Mayıs 2009 Salı

Zor insanlarla kolay iletişimin yolları

Yoğun iş stresi altında olanlar, günlük yaşamda iletişim kurmakta güçlük çekenler için çok yararlı bir seminer sizi bekliyor.


Zor insanlarla kolay iletişimin yolları


Yoğun iş stresi altında olanlar, günlük yaşamda iletişim kurmakta güçlük çekenler, işyerinde patronu ya da iş arkadaşlarıyla çatışma içinde olanlar için Bengi Semerci Enstitüsü ile PTMS (Pharma Tailor Made Services) sağlık sektörüne yönelik 1 günlük seminer düzenliyor.

Farklı sektörlere yönelik hazırlanan seminerin ilki hastane yöneticileri, ilaç sektörü çalışanları ve yöneticilerine özel konularla gerçekleştirilecek.

'Zor İnsanlarla Başa Çıkmak' konulu seminerde, zor insanların iletişim biçimleri, davranışları, zor insanların nasıl anlaşılacağı, iletişim becerileri anlatılacak.

Prof. Dr. Bengi Semerci "Zor insanlar, toplumdan topluma, kişiden kişiye farklı tanımlansa da temelde benzer davranışlar gösteriyor. İletişlim konusunda yaşanan güçlükler ise şirketlerde verimliliğin ve kişisel motivasyonun azalmasına neden oluyor.

Ancak unutulmaması gereken nokta, insanların değil ama davranışların değişebileceğidir. Bir günlük seminerin amacı iletişim konusundaki güçlüklerin üstesinden gelmek için bilgi ve taktikler kazanmaktır" dedi.

4 Haziran 2009 günü Sofa Otel'de düzenlenecek seminere katılanlara dramatizasyon yaptırılarak farklı deneyimler yaşamaları sağlanacak.