25 Temmuz 2013 Perşembe

Half-Life 3 2014’Te E3’E Geliyor


Half-Life 3 2014’Te E3’E Geliyor
Artık nasıl paranoyak olduysak.
Biliyoruz, yeteri kadar dedikoduya doydunuz bu konuda. Ama bu sefer, eldeki kaynak biraz daha inanılır gibi. Ama yine de heyecan trenine atlayıp gitmiyoruz.
No Shit Shurlock sitesinin, Valve ’da 1997 yılından beri bölüm tasarımcısı olarak çalışan John Guthrie ile yaptığı özel bir görüşme var. Bu görüşme sonucunda Guthrie’nin söyledikleri, Half-Life 3 ’ünyapımda olduğu ve 2014 E3‘ünde bize sunulacağı.


“Fazla bir detayı doğrulayamam, sonuçta oyun hala yapımın ilk aşamalarıda. Ama oyunun şu anki ve gelecek nesildeki konsollara, bunun yanında ana platformlarımız olan Windows ve Mac’e çıkacağını doğrulayabilirim. Umuyorum ki 2014 E3‘üne, uzun süredir katılmadığımız etkinliğe, ilk videoyu yetiştirebileceğiz.”
Half Life Episode 3 ’ün masada olduğunu, ama hikaye olarak işlerin karıştığını, bu sebeple Half-Life 2‘den direkt bir devam oyunu hazırlandığını belirten Guthrie, oyunda herhangi bir çoklu oyuncu modun bulunmayacağını da sözlerine eklemiş. Tümüyle tek kişilik bir macera ile karşı karşıya kalacakmışız.
Bu haberin ardından John Guthrie hakkında bir araştırma yapıp, haberin gerçekliğini öğrenmek istedik. Çünkü asıl haber sayfasında herhangi bir zaman ibaresi olmasa da, başka yerlerde yaklaşık 23 saat önce bu bilginin çıktığını gördük.
John Guthrie’nin Valve bünyesinde çalıştığını Valve’ın sitesinden doğrulayabilmiş olmamıza rağmen, sosyal medyada kendi ağzından bir doğrulama ya da yalanlama bulamadık. Kendisine ait herhangi bir e posta adresi, veya ulaşım bilgisi de yok. Haberin peşindeyiz, ama size tavsiyemiz netleşene kadar heyecandan delirmemenizdir. Bu artık kaçıncı dedikodu çünkü.
Bir anda “ HALF-LIFE 3 GELİYOOOOR! ” havasına bürünmemenizi tavsiye ederiz. Gelişmeler oldukça, size doğrular doğrulamaz bilgiyi ileteceğiz.
Haberin Tamamı İçin: http://oyungezer.com.tr/haber/34700-half-life-3-20...